Varje fredag åkar dansskona på då är de dags för veckans motionsdans.

NIKE AIR MAX 90 FB LTD 36.5 -40 ny tiger klassisk ultra bw tavas thea one, Willy Rosman, 96 år, inledde sitt arbetsliv som spring- och hisspojke, då lärde han sig att uppföra sig fint. Längre fram blev han scentekniker på teater Hipp i Malmö, där han lärde känna många kändisar. I sitt autografblock har han Helan och Halvans namnteckningar.
– Jag håller igång med dans!

Belgiska Malinois Dog springaning skor for kvinnor -Free Shipping,

Hemma hos Willy Rosman i hans lägenhet i Malmö är det välstädat och prydligt. Han dammtorkar varje dag. I morse steg han upp klockan fem och strök nio skjortor. När han tar bussen till motionsdansen på fredagskvällen vill han vara snygg och proper. Helst bär han slips och kavaj.

Atlantic Stars gymnastikskor, kvinna med tillfällig konst.Gemma mtn 64n,

– Jag gillar att dansa allt utom träskopolska, säger Willy Rosman och skrattar, och jag sitter aldrig ner en enda dans. Jag bjuder upp, och när det är damernas då blir jag alltid uppbjuden.

Clarks skor 027832 Beige 5 2,

Mephisto kvinnor bar bar brower 65533;s Sandals, Harmony Platinum Venedig 19153, Storlek 10 US,
Det är inte så konstig för Willy Rosman är en dansant man. Redan som 17-åring gick han Kruses Dansskola och lärde sig dansa vals, foxtrot och tango.

Sitt första jobb fick han redan som ung grabb, som spring- och hisspojke i det berömda Valandshuset mitt i Malmö. Det gällde att uppföra sig ordentligt och att bära snygga kläder. Något han i dag är tacksam för att han fick lära sig redan i unga år. Snart blev han erbjuden jobb på en kolonialfirma, och blev företagets chaufför. Parallellt med det jobbet arbetade han kvällstid som scentekniker på teater Hipp. Där lärde han känna många av dåtidens kändisar, bland annat Anita Ekberg som på den tiden arbetade som annonsflicka. Hon promenerade med revyplakat uppe på scenen mellan akterna, men när hon som 20-åring vann Fröken Sverige-tävlingen försvann hon ut i världen och blev sedermera en mycket berömd skådespelerska.

Yosi Samra kvinnor Roee Stripe Två ton Flip Flop Thong,

– Anita Ekberg var en väldigt trevlig tjej, minns Willy Rosman och berättar att hon ibland brukade sitta i hans knä.

Diadora Game P Graphic herr Trainers skor Stan läder skor Smith vit,
På Hipp lärde han också känna skådespelarna Åke Söderblom, Thor Modén och Nils Poppe, som han en gång blev osams med. Det var en kväll när Willy Rosman var sjuk. Han hade inte ork nog att lyfta upp och vinkla snurrscenen på rätt sätt i pjäsen ”Lorden från gränden”.

Antar att Fhalstar kvinnor vit silver läder Plattformare UK Storlek 3 - 8,

– Jag fick en utskällning av Nils Poppe, men när han fick veta att jag var krasslig då ångrade han sig och vi blev strax goda vänner igen, säger Willy Rosman.

Tory Burch Beverly Bow Mary Jane Pump skor storlek 9.5, en springaway Collection 325,

Under åren som scenarbetare blev han en entusiastisk autografsamlare. I två block hemma i byrålådan har han samlat några av Sveriges främsta artister under mitten av 1900-talet, och längst bak i det ena blocket finns också namnen Oliver Hardy och Stan Laurel, Helan och Halvan.

Packs leyden bell svart mocka NIB detaljhandel 110,

– Jag fick höra att Helan och Halvan skulle uppträda på en annan teater i Malmö så jag stack dit och lyckades ta mig ända in i deras loge, berättar Willy Rosman stolt.

Nye 630 Giuseppe ZANOTTI -skor med svarta, öppna tåskor till fotleden,
Under 16 år var Willy Rosman gift, och tillsammans fick paret en dotter som han i dag har nära kontakt med. Han har också tre barnbarn och fyra barnbarnsbarn. Dem träffar han så ofta det går.

Aldrig använt GORGEOUS AQUAZURA DANCER PLATEAU SEXY SUEDE PUMPS,

– Jag har ett bra liv, visserligen har jag gula fläcken på båda ögonen och jag hör lite dåligt, men jag trivs väldigt bra med livet.

Dansen på fredagskvällarna är viktig, den gör att han håller igång både fysiskt och psykiskt.

– Varje dag tänker jag på hur bra jag har det, avslutar Willy Rosman.

1299 Dkvadrat skor bspringaaa Real läder Storlek US 10 IT 40 Ebay 8284,Zara läder Studded hög klack Slip on Mules Platform Storlek 6.5 37 EUR Sage,

Bspringaaa läderfotrem franciskanska sandaler för kvinnor som handtillverkats i Italien, Kersti Hilding Hansen nyA Ralph Lauren BOOTS visar kvinnor Delsa Taupe bspringaaa Läder Mid Calf storlek 9.5, Kersti Hilding Hansen

Anouk läder Mocasin Booslips with Fringaae Storlek 91 2 Excellent Condition Boho,ARMANI JEANS KVINNA WEGG SANDALS skor SUMMAR KASSER FRI TID LEATER Z5562,